1. Göran Brattlöf – Skridskoanalys

Avsnittet ”Göran” på Nördarnas Podd bjuder på en fascinerande intervju med Göran, en expert inom skridskoåkning och biomekanik. David och Patrik, tar lyssnarna på en resa genom Görans bakgrund och hur han fann sitt intresse för skridskoåkning.

Göran berättar om sitt företag, där han använder sig av biomekanik och videoanalys för att hjälpa skridskoåkare att förbättra sin teknik. Med en checklista på 13 punkter granskar han skridskoåkningens olika aspekter, från benposition till överkroppslutning. Genom att skicka in videor får klienterna individuell feedback och tips för att optimera sin åkning.

Under intervjun diskuteras även olika aspekter av skridskoåkning, som skålning av skridskoblad, betydelsen av bålstyrka och utvecklingen inom skridskoutrustning, inklusive klappfunktionen. Göran delar med sig av sin kunskap och insikter om hur skridskoåkningens biomekanik kan förbättras för olika nivåer av spelare, från ungdomsspelare till gubb- och elitnivå.

Avsnittet avslutas med en diskussion om framtiden för skridskoåkning och eventuella innovationer inom området.

Sammanfattningsvis är avsnittet en informativ och intressant resa in i världen av skridskoåkningens biomekanik, med Göran som en passionerad och kunnig guide.

Vill ni komma i kontakt med Göran?
Kontakta honom på LinkedIn: https://www.linkedin.com/in/gbrattlof/ eller https://www.skridskoanalys.se/

Lämna ett svar