18. Michel Laporte Godorn – Karate, mer än bara kampkonst

I det här avsnittet dyker vi ner i en värld där kampsport möter mental styrka, där försäljningstrategier får en ny dimension, och där karate inte bara är en fysisk träning utan en livsstil som formar individen till att prestera på topp i alla aspekter av livet. Våra värdar, David Stavegård och Patrik Stenberg, bjuder in lyssnarna på en resa tillsammans med gästen Michel – en person vars liv har förvandlats genom karate och som nu använder denna disciplin för att revolutionera försäljningsbranschen.

En fusion mellan karate och försäljning

Michel , en försäljningsexpert och karateentusiast, har skapat ”Impact Sales”, ett unikt försäljningsprogram som kombinerar principerna från karate med försäljningsstrategier. Genom att integrera disciplinen, fokus, och den mentala styrkan från karate med försäljningstekniker, har Michel utvecklat ett program som inte bara ökar försäljningsresultaten utan också bidrar till personlig utveckling hos deltagarna.

Karate – Mer än bara kampkonst

Karate, som har sina rötter i Okinawa, Japan, är mer än bara fysisk träning; det är en livsstil som kräver disciplin, respekt och ständig förbättring. Michel delar med sig av sin resa, från att ha börjat träna karate som ett sätt att hantera mobbning till att det blev en passion som formade hela hans liv och karriär. Han belyser även hur karate har hjälpt honom att övervinna mentala säljspärrar genom att bygga självförtroende och lära sig att hantera motgångar.

Den mentala resan i karate och försäljning

Ett centralt tema i avsnittet är den mentala resan och hur karate kan lära oss att hantera utmaningar, inte bara på mattan utan även i affärsvärlden. Michel poängterar vikten av att vara närvarande, att sätta mål och att konsekvent sträva efter förbättring, principer som är lika tillämpliga i försäljning som i karate.

Ett starkt budskap till lyssnarna

Avsnittet avslutas med ett kraftfullt budskap om vikten av att bygga ett starkt självförtroende och självkänsla hos barn genom idrott och hur detta kan påverka hela deras framtid positivt. Michel och värdarna diskuterar hur sporter som karate kan utrusta barn med verktygen de behöver för att navigera i livets utmaningar, stärka deras karaktär och förbereda dem för framgång i alla områden av livet.

Varför lyssna på detta avsnitt?

Om du är intresserad av personlig utveckling, hur kampsport kan tillämpas i det dagliga livet och affärsvärlden, eller bara vill få en djupare förståelse för karate, är detta avsnitt ett måste. Michel delar inte bara sin inspirerande historia utan ger också praktiska tips på hur du kan applicera karateprinciperna i ditt eget liv och arbete.

Följ med oss i ”Nördarnas Podd” för detta fascinerande avsnitt där karate och försäljning möts. Låt dig inspireras, utmanas och motiveras att ta ditt eget liv och karriär till nya höjder. Lyssna nu på Spotify, Apple Podcasts, eller var du än finner dina favoritpodcasts.

Michel Laporte Godorn på LinkedIn:
https://www.linkedin.com/in/salesmasterclass/

Colin Furze underjordiskt garage:
https://www.youtube.com/@colinfurze

Mini Museum:
https://shop.minimuseum.com/

Lämna ett svar