5. Johan Arnmarker – Kamerafilter

Välkomna till ännu ett spännande avsnitt av Nördarnas Podd, där era värdar, Patrik Stenberg och David Stavegård, tar er med på en fängslande resa genom fotografins fascinerande värld. Dagens gäst är ingen mindre än Johan Arnmarker, en passionerad och erfaren fotograf som delar med sig av sina insikter och expertis när det gäller kamerafilter.

Under detta avsnitt får ni lyssnare följa med Johan på en resa genom olika filtertyper och deras otroliga potential. Från ND-filter som hjälper till att justera ljusförhållandena till kreativa softfilter och stjärnfilter som ger en konstnärlig touch till varje bild. Johan tar er med bakom kulisserna och delar sina erfarenheter av att använda filter för att förbättra bildkvaliteten och skapa unika visuella effekter.

Men det stannar inte där – Johan tar även upp filterhållare och hur dessa används för att skapa komplexa och mångsidiga bilder. Genom att använda olika filter samtidigt kan man skapa fantastiska kontraster och fånga ögonblicket på ett unikt sätt. Johan tar er med på en teknisk resa genom fotografiens filtervärld, och han delar med sig av sina favoritfilter och de otroliga resultat de kan ge.

Med en perfekt balans mellan teknisk expertis och passion för konstnärligt uttryck blir detta avsnitt inte bara informativt utan även inspirerande. Johan Alnmarker bjuder in lyssnarna att utforska fotografiens nördigare sidor och upptäcka konsten att använda filter för att skapa fantastiska bilder.

Vill ni snacka filter med Johan? Kontakta honom på LinkedIn: https://www.linkedin.com/in/naturfotograf/

Bill Hao: https://www.instagram.com/hao.bill/?hl=en

Lämna ett svar