10. Magnus Hagdahl – Datademokratisering

I avsnitt 10 av Nördarnas Podd dyker vi in i den fascinerande världen av data och digitalisering med gästen Magnus, en expert på datademokratisering. Värdarna David och Patrik diskuterar med Magnus hur data och digital teknik påverkar allt från näringslivet till vardagslivet, och utforskar hur datadrivna beslut kan omforma hela organisationer och samhällen.

Magnus belyser hur viktigt det är att inte bara samla data, men också att förstå och använda den på rätt sätt för att göra välgrundade beslut. Han tar upp spännande ämnen som datadrivet beslutsfattande, digitalisering av magkänsla och konsekvenserna av att sprida missvisande information. Diskussionen tar även en djupdykning i hur företag och myndigheter hanterar och delar data, och vilken roll teknik spelar i denna process.

Detta avsnitt är en guldgruva för alla som är intresserade av dataanalys, digitalisering och hur teknik påverkar vårt samhälle och våra arbetsplatser. Få en inblick i framtiden av datadrivna organisationer och lär dig om vikten av att hantera data ansvarsfullt.

Lämna ett svar