0. Piloten av Nördarnas podd

I ett försök att sätta scenen för Nördarnas podd så vill vi att ni tänker er att ni är på en fest, många goda vänner och bekanta, men också ett par nya ansikten.

Någonstans i ett hörn sitter ett gäng och lyssnar uppmärksamt på en person som drar en story om något du inte riktigt har koll på, men du börjar ändå lyssna, dom andra ser ju så intresserade ut…

Efter ett tag märker du att du blivit helt och hållet indragen i ett ämne som du knappt hört talats om innan. Du har precis träffat en äkta nörd!

En person som kan prata om sitt intresse på ett så engagerat och detaljerat sätt att det är omöjligt att inte ryckas med, om det så är en utläggning om bibliska kvinnor, bilvård eller kanske olika barrträds bonitet så lyssnar man.

Exakt så vill vi att denna podden skall kännas, slå på ett avsnitt som handlar om något du inte alls är hemma på, men likväl dras du med av dessa nördar som berättar om sina djupaste intressen.

Nördarnas Podd är en intervjupodd där David Stavegård och Patrik Stenberg möter äkta nördar inom alla möjliga och omöjliga ämnen, för att låta dom blomma ut och dela sin story.

Häng med, det blir kul! 🤓

Lämna ett svar