3. Magnus Broman – Postapokalyptiska filmer

I detta spännande avsnitt av ”Nödarnas Podd” dyker vi in i den postapokalyptiska världen tillsammans med gästen Magnus Broman. Tillsammans med programledarna David och Patrik utforskar de olika aspekter av postapokalyptiska filmer och ger dig en fängslande inblick i den fascinerande genren.

Magnus tar oss med på en resa genom postapokalyptiska filmer. Diskussionen berör olika typer av katastrofer och hur mänskligheten försöker överleva i deras efterdyningar. Från klassiker som ”I Am Legend” till mer obskyra pärlor som ”Soylent Green”, avhandlar de olika filmer och ger sina insikter och åsikter.

Den energifyllda konversationen sträcker sig till att inkludera andra filmer som ”Waterworld” och ”Mad Max”. Magnus delar med sig av sin passion för genren och ger tips om filmer som förtjänar uppmärksamhet. Samtidigt diskuterar de dynamiken i postapokalyptiska samhällen och hur dessa filmer reflekterar över människans överlevnad.

Programmet når en höjdpunkt när de pratar om en spännande tvist i en film.. Diskussionen omfattar olika kulturella inflytelser på postapokalyptiska filmer och ger en bredare syn på genren.

Genom hela avsnittet skapar David, Patrik och Magnus en engagerande atmosfär som får lyssnarna att vilja följa med på deras resa genom postapokalyptiska filmers fantastiska värld.

Missa inte detta gripande och underhållande avsnitt!

Filmtips från Magnus:

Mad Max. The Road Warrior
Logan’s Run
Waterworld
The Postman
The Omega Man
The Road
A Boy and His Dog
Mad Max: Fury Road
Book of Eli
A Quiet Place
Snowpiercer
Planet of the Apes

Bubblare (pga mer av dystopisk karaktär)
Soylent Green
Children of Men
Flykten från New York

Vill du komma i kontakt med Magnus? Honom hittar ni enklast på LinkedIn: https://www.linkedin.com/in/magnus-broman/

Lämna ett svar